Agenda

Agenda

Evenementen en meer

Jaarlijks zijn er veel evenementen die jou een fantastische indruk geven van de wereld van de architectuur. In verschillende monumenten en herbestemde gebouwen verzorgen organisaties en enthousiastelingen jaarlijks meerdere dagen. Daarbij gaat het natuurlijk verder dan gortdroge tentoonstellingen: dit draait echt om de ervaringen en verhalen van toen die voor je ogen tot leven komen!

Voor jong en oud zijn er bijvoorbeeld rollenspelen in traditionele kledij, terwijl je ook kan genieten van de gebouwen zelf. Op deze dagen staan niet alleen ambachten maar ook de oude fabrieken, landschappen en kastelen centraal. Ervaar deze oude tijden van dichtbij en laat je meenemen voor een informatieve, uitdagende reis door de tijd om nooit meer te vergeten.

In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen bijeenkomsten vaak helaas geen doorgang vinden. Wel staan er nog evenementen op de kalender. Kijk zeker even of jouw event nog doorgaat. Hoe graag ik dat ook zou willen, helaas kan ik jou dat niet garanderen.

Geen evenementen gevonden!