Herbestemming

Herbestemming

Geef architectuur een nieuw leven

Graag nodig ik je uit om eens te bekijken waar ik tot nu toe al verantwoordelijk voor ben in mijn loopbaan. Een van mijn passies is herbestemming: nieuwe doelen te vinden voor oude gebouwen. Monumenten zijn prachtig maar soms dreigt men de waarde van deze historische bouwwerken uit het oog te verliezen. Gelukkig heb ik al een aantal ontwerpen voor mooie herbestemmingen op poten mogen zetten en in de praktijk begeleiden.

Zo heb ik recent een zeshoekige hooiberg om mogen toveren naar een heuse Bed & Breakfast. Kan jij het je voorstellen? Een authentiek bouwwerk op het platteland krijgt door middel van herbestemming een nieuwe functie. Nu kan je er logeren en even bijkomen van het turbulente leven.

Ook heb ik een historische boerderij in een nieuw jasje mogen steken. Nu doet het oude voorhuis dienst aan de nieuwe eigenaar als een woonhuis. Aan ruimte geen gebrek, terwijl ook de kap brandveilig en origineel is. Net als bij de restauratie van kasteel Beverweerd blijft met het behoud van de buitenste gevel het oorspronkelijke karakter bewaard in deze nieuwe, spannende tijden. Daar ben ik oprecht trots op.

In de loop van de tijd heb ik de wensen van meerdere nieuwe eigenaren in vervulling kunnen laten gaan.

Wil jij dit ook? Stuur mij zeker een berichtje om te zien waarin ik jou kan bijstaan. Bereik mij snel via de contactpagina.

Mijn blogs over

Herbestemming

Afbeeldingen met interessante

Herbestemmings projecten